Bemutató

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

A színes ballonok készülődése, lebegése, felszállása vonzza leginkább az izgalmas érdeklődő tekinteteket.

 

Ezért ajánljuk a hőlégballonos függeszkedés, azaz kötött lebegés hihetetlen élményét, mely által megízlelhetik a résztvevők a földtől eltávolodva a kis magasságban "lebegve fentről" egyedi érzését.

A ballon néhány 10 méter magasra emelkedik az utasokkal, ami egyedülálló élményérzetet nyújt. A leszállást követően lehetőség van helycserékre.

 

Általában csapatépítési rendezvények, helyi ünnepségek, majálisok, kiállítások, reklámkampányok, akciós értékesítések, egyéb rendezvények, új telephely vagy székház avatása, vállalati sportnap, gyermeknap, a megrendelő által szponzorált rendezvények, sportesemények alkalmából szórakoztatjuk megrendelőinket.

Akár egész napos függeszkedés is megoldható, ám bizonytalan idő esetén a kora reggeli illetve a késő délutáni órák alkalmasak erre a látványos bemutatóra. Kihagyhatatlan élmény! A hőlégballon rendkívül időjárásfüggő légi jármű, erős szél és csapadék kizáró tényező.

 

Lehetőség van ballonunkra reklámot készíteni. Ebben az esetben felvarrható szövet-(molinó) reklámtranszparenssel lebegünk, repülünk. Lehetőség van reklámzászlók, illetve olyan transzparens felhelyezésére, amit máskor (máshol) is fel lehet használni.

A programok minden esetben személyre szabottan kerülnek megvalósításra.

 

 

Copyright © 2019 UNIO HŐLÉGBALLON SPORTREPÜLŐ EGYLET. Minden jog fenntartva.