Sétarepülés

 

Tisztelt Leendő Sportbarátaink!

 

 

„Ki gépen száll fölébe annak térkép e táj”

 

 A repülés talán az egyik legrégibb vágya az emberiségnek. Az ember mindig is irigyen nézte a madarakat,mikor azok könnyedén szelték a hatalmas levegőket szárnyaikkal .A repülés minden korban a szabadság érzését vitte az emberek szívébe, és mindig élt olyan ember, aki hitt a repülés megvalósíthatóságában és  meg is próbálta azt.  HA-723-as a csapattal a világ legnagyobb találkozóján

1783. november 21-én Párizsban beteljesült az emberek vágya. A Montgolfier testvérek a történelemben először elkészítették az első embert szállító hőléggömböt. Magyarországon a mai „újkori” hőléggömbözés, (hőlégballonozás) 1978-ban indult hódító útjára.

A hőlégballonnal szép régi magyar nevén a Hőléggömbbel történő sétarepülés nagyon izgalmas, látványos program mely különbözik minden egyéb repülési formától. Ez egy különleges, egyedi, nyugodt természet közeli légi élmény, amely semmilyen más repülési élménnyel nem hasonlítható össze. Az egyik legnyugodtabb repülési forma, melyben a levegőbe emelkedve letekinthetünk és minden irányba körbe nézhetünk a repülés egész időszaka alatt. Nem akadályoz minket a kabinablak vagy a szárny, sem a motorzaj, itt élhetjük át leginkább a repülés szabadságának érzését.

Bár szabadon repülünk, könnyed, baráti hangulatban, a háttérben szakemberek összehangolt munkájára van szükség. A földi kiszolgáló személyzettől a műszaki szakembergárdán, a pilótán át mindenki a legnagyobb szakmai felkészültségével járul hozzá, hogy a repülés igazi élményé váljon.

A ballon repülési irányát alapvetően a szél határozza meg. A pilóta azonban megzabolázza a HA-852-es felszálláshoz előkészítvetermészet erejét,és kihasználja azt. Emelkedéssel és süllyedéssel változtatja az irányt melyhez két másik ősi erőt hív segítségül a tűzet és a levegőt
Leszállás után földi kísérő kocsi, biztosítja az utasok visszautazását.
Jó és kellemes kirándulóidőben, egész évben repülünk. Késő ősszel délelőtt, vagy délután, nyáron és tavasszal kora hajnalban napkelte után és napnyugta előtt. Télen szinte egész nap (napkeltétől napnyugtáig) kivéve, ha nagy a sár

Ha szeretné családját, barátait vagy ügyfeleit meglepni, ajándékozzon nekik hőlégballonos sétarepülést.

Ajánljuk még esküvőre, születésnapra, gyereknapra, falu-, városnapra, különleges alkalmakra, sporteseményekre, csapatépítésre, csoportos szórakozáshoz, kiemelkedő munkatársak jutalmazására, rendezvények nyereményeként, reklám nyeremény játék díjaként, üdülés alkalmával családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek szponzorrációs, promóciós kampányokhoz.

 

  Hagyja maga mögött rohanó, stresszes világunkat egy pár órára és próbálja ki milyen a föld és ég között lebegve egy felejthetetlen életre szóló élmény. 

Copyright © 2019 UNIO HŐLÉGBALLON SPORTREPÜLŐ EGYLET. Minden jog fenntartva.